Leer de avonturiers een beetje kennen

Vier zeilers, één horizon

Erik, Nancy, Wouter en Karina delen eenzelfde passie: rond de wereld zeilen! Dit is een perfect team: ingespeeld op elkaar, en vol vertrouwen

Erik

Erik

De bezieler

Erik heeft al meer dan 30 jaar zeilervaring, en is Yachtman, Yachtnavigator en RYA Yachtmaster Ocean, MCA commercially endorsed (STCW). Veiligheid is zo belangrijk!

Erik is dan wel de oudste van het team, maar hij houdt van humor en houdt de ambiance erin.

Nancy

Nancy

De zeemeermin

Nancy is avontuurlijk aangelegd en is niet aan haar proefstuk toe wat betreft het verkennen van de wereld. Zeilen geeft haar een zalig gevoel van vrijheid.

Ze legt graag contacten en als je ermee in gesprek gaat, schatert haar lach al gauw over het water!

En haar muziekinstrument heeft ze altijd bij zich (juist: haar stem!)

Wouter

Wouter

De jonge skipper

Wouter wil voor de rest van zijn leven professioneel met zijn passie bezig zijn. Hij is Yachtman en RYA Yachtmaster Ocean, MCA commercially endorsed, en ook STCW Master 500gt met "unlimited range".

Wouter kan goed vissen en vindt het tof om kinderen te entertainen. Hij neemt zijn accordeon en een ukelele mee!

Karina

Karina

De keukenprinses

Enkel op het water kan Karina het unieke gevoel van vrijheid ervaren. In haar jeugd deed ze aan kleinzeilerij, en nu kent ook het anker voor haar intussen geen geheimen meer.

Ze vindt het een uitdaging om met lokale ingrediënten aan de slag te gaan om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Karina houdt van sociale contacten en van muziek, en is dol op kinderen!